Beneficis de les POLSERES d’ACTIVITAT

Són molts els beneficis de portar una polsera d’activitat, ja que la inactivitat no és la nostra amiga, ans al contrari, és una enemiga que ens portar a augmentar de pes, a perdre massa òssia, baixar la productivitat en el col·legi, a la feina i podria afectar la vida sexual.

En canvi l’activitat i l’exercici constant poden prevenir i fins i tot revertir molts d’aquests problemes. Moure’ns, caminar, córrer, fins i tot moure’s en el seient, pot ajudar a augmentar la salut mitjana d’una persona normal. Però no sols ha d’estar constantment actiu, caminant d’un costat per a un altre. Pots exercitar-te i treballar al mateix temps gràcies a les polseres d’activitat.

Millores associades a l’ús d’una polsera d’activitat

A continuació alguns beneficis d’usar una polsera d’activitat de manera regular en la teva vida quotidiana.

Millors models disponibles a la tenda online d’Amazon

Veure les POLSERES d’ACTIVITAT més venudes  

Més responsabilitat amb el benestar

Les polseres d’activitat fomenten el ser responsables, estan dissenyades per a recordar-nos tot el temps mantenir-nos en moviment i actius, especialment en les hores del dia, i no deixarà de sonar fins que el posis en moviment.

Quan compres una polsera, assumeixes una gran responsabilitat amb tu mateix, i la polsera ens ajudarà amb aquesta responsabilitat. La recerca ha demostrat que l’exercici social (ja sigui a través d’un grup de suport digital o en viu) anima a ajudar-nos a realitzar més exercici de forma regular. Doncs bé, les polseres d’activitat es poden sincronitzar per a la transferència de dades d’un dispositiu a un altre.

La motivació de millorar dia a dia

Un altre benefici per als seguidors de l’aptitud és el progrés visual que vostè veu com a resultat del seu esforç. Per a estar en el rang de les persones saludables i actives proposi’s fer uns 10.000 passos al dia.

Els informes que llancen les polseres d’activitat poden animar-li i motivar-li molt. En mitjana, es recomana que es donin mínim 10.000 passos per dia per a estar en la categoria de moviment activa i saludable. Els registres permeten veure en realitat quant ens movem, o la falta de mobilitat i així motivar a tenir més activitat durant el dia.

La majoria dels dispositius, com les polseres d’activitat Decathlon, disposen de les seves pròpies aplicacions per a mostrar visualment quan s’està més actiu durant el dia.

Una alimentació més saludable

El portar un estil de vida saludable implica que es dugui a terme tant una dieta saludable com el realitzar activitats de manera regular. Aquí que les polseres d’activitat permetin tenir un registre del que fem, la qual cosa mengem i de la hidratació que rebem i això al seu torn ens permet realitzar un seguiment de la quantitat i qualitat de les nostres activitats i menjars en el dia. Fins i tot molts d’aquests dispositius permeten introduir opcions d’aliments i ingesta d’aigua per a així poder-se avaluar la qualitat de la dieta que s’estigui duent a terme.

Reptes i fites

No hi ha res més útil per a aconseguir la pèrdua de pes i altres objectius que tenir present les metes a complir per a així mantenir-se inspirat.

Una de les característiques clau de les polseres d’activitat és la capacitat d’establir metes i ajudar a aconseguir-les. Si es tracta de perdre 5 kg o augmentar l’activitat, és a dir el moviment general en el dia,es pot aconseguir qualsevol meta que establim mitjançant el seguiment de l’exercici, alimentació i el somni. L’establiment de metes permet mantenir-se enfocat en el progrés i l’evolució de l’aptitud personal. És la diferència entre voler estar en forma i participar activament en un pla per a viure un estil de vida apte i actiu.

Control de la son

La qualitat del somni pot afectar-nos en tot, des del metabolisme, antulls, energia, estat d’ànim i fins a la seguretat. Molts dispositius d’activitat també poden rastrejar els patrons de somni, no sols mostrant quant temps s’ha adormit, sinó si ha estat una son profunda o lleugera durant tota la nit i quantes vegades ens hem despertat.

Analitzar els registres sobre la qualitat de la son ajuda a crear nous hàbits de dormir que ens poden canviar la vida, fins al punt de gaudir d’un benestar excepcional.

En definitiva que les polseres d’esport i activitats o els smartwatches són uns dispositius molt beneficiosos. Tot i que que es consideri que les polseres d’activitat estan lluny en termes de l’exactitud, encara tenen una varietat de beneficis que poden inspirar a aconseguir més enllà dels límits proposats, perdre pes, posar-se actiu, millorar el rendiment de vida i el benestar.