Com triar la millor POLSERA d’ACTIVITAT?

Consells per escollir la millor polsera d’activitat i encertar

Quins factors s’han de tenir en compte abans de triar una polsera d’activitat?

Quan entrem a una tenda online com Amazon ens sentim aclaparats de veure tants models de polseres d’activitat, podòmetres i aparells equivalents. Cada dispositiu assegura ser el millor, i cadascuna afirma ser la polsera que necessites. Doncs bé… Com triar una polsera d’activitat que de debò sigui la ideal per a nosaltres?

En aquest espai mostrem certs factors que t’ajudaran a fer una bona elecció, almenys, una elecció més precisa e informada. Abans de triar un giny, comprova perquè serveixen les polseres d’activitat.

Factors a tenir presents en la teva tria.

Sigues honest amb tu mateix

Cal ser conscient amb un mateix en primer lloc i determinar si ens esforçarem per canviar el nostre estil de vida per un de més saludable.

Una bona idea és establir uns paràmetres generals de fins a on volem arribar i quines coses incloure en la nostra rutina o nova meta.

Còrrer sense parar

Estableix unes fites raonables, que sempre pots anar millorant o incrementant. I pensa que fins i tot esportistes extraordinaris com Kílian Jornet tenen un pla de millores gradual.

Ets una persona sedentària o gran?

Per exemple, en consonància amb la teva edat potser pots posar-te la meta de fer 5.000 passos al dia. O començar per aquesta fita i anar augmentant el repte amb exercicis més complexes i càrregues de treball superiors.

L’elecció la pots fer sobre la base d’aquest examen sincer dels objectius que vols aconseguir. Llavors igual decideixes triar una polsera d’activitat molt bàsica. Una polsera que compti passos amb poques funcions i econòmica podria ser una inversió excel·lent.

Si practiques algun esport molt específic o concret

Posem el cas que la teva activitat predilecta és la natació. Has d’assegurar-te de triar una polsera d’activitat que tingui prestacions corresponents que encaixin plenament amb aquest esport.

Imagina per un moment que tries una polsera d’activitat Amazon per a entrenament fitness. En introduir-te a la piscina es faria malbé automàticament perquè en general no són a prova d’aigua, no són submergibles. Per això, seguint amb el mateix exemple, has d’assegurar-te que la polsera d’activitat compleixi amb els seus objectius plantejats.

Millors models disponibles a la tenda online d’Amazon

Veure les POLSERES d’ACTIVITAT més venudes  

Si és natació el que practiques i vols treure-li tot el profit a aquesta activitat i mesurar els progressos i fites, llavors has d’assegurar-te que tant la polsera com el programari de la mateixa estiguin dissenyats per a natació.

Igualment succeeix amb altres esports com running, escalada, ciclisme, senderisme o rem. Per això per a fer una bona elecció hem de pensar en els objectius que ha de complir efectivament la polsera perquè de debò pugui ser el nostre assistent i una ajuda valuosa. I per descomptat que no ens molesti ni dificulti l’exercici.

La comoditat que ofereixen

Aquest és un altre factor important que has de tenir en compte i en el moment de triar una polsera d’activitat correcta i comprar-la.

Per si no ho sabies, has de tenir present que la polsera d’activitat arribarà a ser una extensió del teu cos. Has de portar-la tot el temps si és possible, nit i dia si vols també.

Ni tan sols per a dormir has de retirar-la del teu canell ja que fan mesuraments que comparen amb els patrons de la son. Per tant, has de triar una polsera d’activitat tan còmoda que no notis que la portes posada. Has d’oblidat que en portes una. A més hi ha diferents grandàries, així que assegura’t que la polsera no sigui massa petita ni gran per a tu. Un truc per saber si la mida s’ajusta perfectament és que ha de quedar ajustada entre els primers 4 orificis de la corretja.

Un altre factor relacionat amb la comoditat són els materials de fabricació, la duresa i resistència o les textures.

El preu o la inversió que faràs

Gastar els diners comprant l’última i més cara polsera d’activitat, pot no ser la cosa més assenyada…

Preu d'una polsera d'activitat

Tampoc vol dir que serem més saludables ni que així el nostre progrés s’accelerarà. Per això en primer lloc, considera el preu total que pots assumir per comprar una polsera d’activitat barata i després busca el model que s’acomodi a aquest preu. Si penses que al capdavall només la faràs servir per comptar passos, igual pagar més diners comprant una polsera supertecnològica i multifuncional no és molt bona idea.

Podries buscar una polsera d’activitat barata. D’altra banda, estalviar diners no és l’única cosa que compta al fer la tria definitiva.

Segons anem millorant la nostra condició cardiovascular i ens sentim amb més energia, potser ens adonem que ens agradaria una polsera d’activitat una mica més sofisticada. Una que inclogui altres funcions, com les rutines d’exercicis que inclouen algunes polseres.

O potser també t’adones que necessites connectar-te a una aplicació en el teu telèfon per a examinar el progrés. Llavors et lamentaràs de no haver comprat una polsera que tingués altres prestacions.

Al final es tracta d’intentar trobar el punt d’equilibri. Ni molt cara, però tampoc tan bàsica que després haguem de rebutjar-la i deixar-la en una racó quan aconseguim els nostres objectius plantejats i ja no compleixin cap propòsit.