Marques i models de POLSERES d’ACTIVITAT

Pot ser que estiguis pensant en comprar una polsera d’activitat i et trobes que no saps per on tirar a l’hora de triar el millor dispositiu. És normal ja que existeix un ampli ventall de models i de marques en el mercat. Aquí intentarem ajudar-te a escollir la millor polsera amb informació de les millors marques.

Millor marca de polseres d’activitat en el mercat

Vegem quines són les principals companyies fabricants d’aquests dispositius i alhora els models més punters o interessants. Cal tenir present que a vegades el model més car no sempre és el que ens resulta més convenient, per això apuntarem quina és la millor polsera en relació qualitat preu.

La llista no està ordenada per criteris de preu o per les especificacions tècniques que pugui tenir cada model de polsera, sinó que està presentada pensant en les necessitats (en general, està clar) de qui busca la millor informació de polseres.

Polseres d’activitat de Xiaomi

Aquesta marca xinesa és un dels principals fabricants de polseres d’activitat. Encara que segurament és especialment coneguda pels telèfons, també desenvolupa molts altres ginys i dispositius. A la seva pàgina web parlen de dispositius intel·ligents i aquesta denominació també inclou, a part de les polseres d’activitat, portàtils, patinets elèctrics, altaveus intel·ligents tipus Alexa, ulleres de realitat augmentada i molts més productes.

Mi Smart Band 4

Per les seves prestacions la polsera intel·ligent Mi Smart Band 4 és un producte molt ben valorat de Xiaomi. Presenta una pantalla tàctil AMOLED amb color, la bateria té molta durada (fins a 20 dies en condicions normals) i és resistent a l’aigua, fins a 50 mestres de fondària.

Tot el que és moviment dinàmic es registra amb acceleròmetre i giroscopi de 3 eixos.

També mesura la freqüència cardíaca i controla la qualitat de la son registrant com dormim.

Però de totes les característiques potser el preu tan ajustat és el més rellevant en aquest cas. Que sigui el producte top de vendes en l’apartat d’esport i aire lliure a la tenda Amazon també és un punt favorable.

Polsera Xiaomi Mi Smart Band 4

Polsera de Xiaomi Mi Smart Band 4

Preu: 25 – 30 € aproximadament

Mira la polsera a Amazon

Polseres d’activitat Garmin

Garmin és una marca americana amb una gran tradició fabricant aparells electrònics de medició i localització. Molts d’ells s’empren en l’aviació i navegació marina, activitats on la posició global és clau. Per això els seus productes amb GPS (Global Position System) són molt apreciats en el mercat.

Amb aquests precedents, les polseres d’activitat o smartwatches, donen la seguretat de que tècnicament han de ser d’una qualitat contrastada.

Rellotge Vivoactive 4

Aquest rellotge de la serie vivoactive de Garmin té unes funcionalitats excel·lents i a nivell de disseny o estètica està a mig camí entre una polsera d’esport i un rellotge aparentment normal i elegant.

Compta amb presets per diferents tipus d’esports com rem, natació, correr o ioga, pren nota de les pulsacions i ritme cardíac i monitora la son. Pot mesurar alhora l’índex d’oxigen a la sang amb el polsioxímetre.

Com altres models de Garmin incorpora un GPS, sistemes de pagament integrats i altres funcionalitats digitals molt avançades.

Tot això amb una bateria que les especificacions tècniques diuen que dura 8 dies sencers. Té el segell de Amazon’s Choice a la web.

Polsera de Garmin Vivoactive 4

Preu: 300 – 330 € aproximadament

Mira la polsera a Amazon

Polseres d’activitat Fitbit

Amb seu a la ciutat americana de San Francisco Fitbit és una de les companyies més punteres focalitzada en polseres d’activitat i rellotges intel·ligents ara mateix.

Aquesta és la seva principal fita i focus de la companyia.

Per altra banda posen molt d’èmfasi en la part social de duur una polsera d’activitat, com una forma d’entrar i pertànyer a una comunitat de persones que volen tenir un estil de vida saludable. Això inclou tota una vessant que s’expressa en les seves apps i aplicacions.

Polsera Fitbit Charge 3

Encara que el model de rellotge intel·ligent Fitbit Versa 2 ens encanta ens quedem amb la polsera d’activitat Charge 3 com a producte destacat d’aquesta marca per la seva relació qualitat preu.

Amb la polsera d’activitat Charge 3 de Fitbit tens anàlisis continu del ritme cardíac i reconeixement automàtic de l’exercici realitzat mitjançant smarttrack. Amb seguiment en temps real del ritme i la distància.

Es por submergir fins a 50 metres i monitora els exercicis a la piscina quan estàs nedant.

Com altres polseres o rellotges analitza les diferents etapes de la son i qualifica els patrons a l’hora de dormir.

Amb aquest dispositiu hi ha la possibilitat de seguir i tenir un registre dels períodes de menstruació.

En condicions standard la bateria té una durada de fins a 7 dies.

Polsera de Fitbit Charge 3

Preu: 90 – 100 € aproximadament

Mira la polsera a Amazon

Polseres d’activitat Polar

La companyia Polar es va fundar a Finlàndia l’any 1977 i va ser la primera empresa en patentar i fabricar un sensor que mesurava el ritme cardíac sense fils. Des d’aquell moment es va situar com una de les marques de referència en el món de l’esport i l’entrenament. Una de les companyies més punteres pel que fa als registres cardíacs.

Actualment els seus productes van des de rellotges intel·ligents, polseres d’activitat, pulsòmetres, GPS per bicicletes i fins i tot dispositius per registrar l’esforç cardíac de cavalls. Sí, com llegeixes, monitors de freqüència cardíaca equina.

Polsera Polar A370

Aquest model de la casa Polar és molt interessant pels esportistes ja que permet registrar la freqüència cardíaca de manera contínua, la funcionalitat amb la qual excelleix la marca, sent el complement adequat per a conèixer el nostre consum de calories a partir de l’activitat diària.

Amb Polar Sleep Plus detecta automàticament el temps, la quantitat i la qualitat de la son. Aquestes dades s’acompanyen de comentaris sobre com dorms per tal que puguis realitzar canvis que millorin el teu descans.

Per calcular la posició utilitza el GPS del teu telèfon.

Polsera A370 de Polar

Preu: 110 – 120 € aproximadament

Mira la polsera a Amazon

Polseres d’activitat Suunto

Suunto és també una marca dels paisos nòrdics, igual que Polar. Va iniciar l’activitat l’any 1936 a Finlàndia i ràpidament es va fer lloc en el mercat produint brúixoles que tenen líquid en l’interior.

Ha plogut molt des dels seus inicis i ara la marca és una de les companyies capdavanteres en rellotges esportius, dispositius per bussejar, brúixoles i accessoris de tot tipus per completar els productes anteriors.

Rellotge Suunto 9

Aquest rellotge intel·ligent és un dels productes estrella de Suunto. Un aparell superb per a persones que van de debò amb el tema de l’esport, per dir-ho d’alguna forma. Està dissenyat per carreres llargues i aventures emocionants.

Reconeix fins a 80 tipologies d’esport i sota l’aigua pot aguantar fins a 100 metres de fondària.

Té 3 polsadors d’acció a la pantalla, gràfic de freqüència cardíaca, vista de passos i calories (últims 7 dies acumulats), seguiment i navegació de ruta amb punts d’interès i pistes tipus fil d’Ariadna en temps real. monitoratge d’activitat 24/7

Seguiment GPS, sistema de coordenades, altímetre GPS i baromètric simultanis amb tecnologia FusedAlti, precisió de seguiment i distància FusedTrack.

La bateria aguanta fins a 120 hores d’activitat intensa segons el modus activat.

Rellotge intel·ligent Suunto 9

Preu: 290 – 300 € aproximadament

Mira la polsera a Amazon

Polseres d’activitat Yamay

Aquesta marca curiosament ha fet d’Amazon el seu canal preferent per vendre els seus productes. Així que és a aquesta tenda online on podràs trobar aquest polsera amb el millor preu.

Aquesta marca oriental també fabrica altaveus, encara que la principal activitat són polseres per monitorar l’activitat.

Polsera Yamay Smartwatch

És un dels models més destacats dintre de la pàgina d’Amazon i ens agrada ja que està a mig camí entre una polsera bàsica i un rellotge intel·ligent, amb l’afegit de que el preu és més que interessant per les prestacions que ofereix aquesta polsera.

Pantalla força gran, de 1,3 polzades i amb 4 temes de disseny preconfigurats.

S’adapta a 14 modalitats esportives (caminar, córrer, ciclisme, ioga, escalada, bàsquet, bàdminton, futbol, senderisme, cinta de córrer, fitness, dansa, tennis i futbol americà).

Monitor cardíac, monitor de la son, podòmetre, distància, calories cremades, control de la música, anti pèrdua, seguiment GPS.

També avisa de missatges de WhatsApp, i alertes de les xarxes socials Messenger, Facebook , Skype, Twitter o LinkedIn.

La bateria té una durada de 7 a 10 dies.

Yamay smartwatch

Preu: 35 – 40 € aproximadament

Mira la polsera a Amazon